Disney+ Plus – Her er alt du skal vide

Den 12. november 2019 var datoen, der markerede en ny begyndelse for det amerikanske massemedieselskab Disney. Det var netop på denne dato, at den nye streaming tjeneste kaldet Disney+ blev tilgængelig for de nordamerikanske fans. Snart kommer Disney+ til Danmark også, men først er der et par ting, du bør vide, hvis du overvejer at tegne et abonnement hos Disney+.

Hvad kan du forvente af Disney+?

Det er måske ikke alle, der ved, at Disney i dag kan kaldes et massemedieselskab af den største kaliber. I dag ejer Disney nemlig et væld af kendte medieselskaber, såsom Marvel, Star Wars, Pixar og National Geographic. Foruden Disneys egen produktion af serier og film, vil disse andre selskabers klassiske produktioner også medvirke som en del af det sortiment, som Disney+ kommer til at tilbyde.

Der vil på denne måde være noget for enhver smag, og Disney Plus sætter sig dermed som stærk konkurrent til mange af de etablerede streamingtjenester. Dette vil ultimativt medvirke til, at film og serier, der er produceret af Disney, vil blive flyttet fra andre aktuelle streamingtjenester over på Disney+. Dette skal naturligvis sikre, at Disney får rettigheden til selv at vise deres producerede film og serier til seerne.

Vil Disney+ streame sport?

Som det ser ud på nuværende tidspunkt, så vil Disney+ ikke streame sport. Ønsker du derfor at sport streaming på nettet, så bør du i stedet gå til vores liste over udbydere hertil. Vi giver dig et overblik over de tjenester, der er tilgængelige til den sportsgren, som du ønsker at streame.

Ønsker du derimod at kunne streame nogle af de største klassikere indenfor film- og TV-genren? Så kan du med rette læse videre herunder.

Nye produktioner og gamle klassikere

På Disney+ reklamerer de med et hav af forskellige film og serier for alle aldre. Der vil både være rig mulighed for at gense de gamle Disney klassikere, som aldrig vil gå i glemmebogen, såvel som at se splinternye produktioner. Dette giver dig som seer en unik oplevelse af at sidde på forreste række til alle de spændende nye ”releases” fra Disney’s side af. Grundet det store sortiment som Disney+ besidder, er der med garanti noget for hele familien. Du kan nemlig som voksen få lov til at gense alle de gode klassikere, som du elskede så højt engang, mens børnene kan få lov til at kigge med for første gang.

Det praktiske om Disney+

Når du opretter en bruger på Disney+, vil du have muligheden for at tilføje op til 7 medlemmer på én konto. Der vil herefter være mulighed for, at 4 seer kan se på én brugerkonto på samme tid. Langt de fleste film og serier vil kunne ses i strålende kvalitet og på et hav af forskellige enheder såsom computere samt Apple og Android mobileenheder.

Har du et eksempelvis et Apple TV, Google Chromecast eller Android TV, kan du se frem til, at der på disse to enheder vil være en særlig app tilknyttet, således at du nemt og hurtigt kan få lov at se Disney+.

Ligesom med mange andre streamingtjenester, vil du hos Disney+ få mulighed for at downloade film og serier til offline brug også. På Disney+ får du et ubegrænset antal downloads, og der er derfor rig mulighed for at have mange gode serier og film med på din ferie, køre- eller flyvetur. Dette vil også gøre det nemt at tage underholdning med til børnene i familien, der ønsker at se Disney producerede børnefilm på den lange bil- eller flyvetur. Her gælder det nemlig bare om at downloade på din mobile enhed, uanset om denne er en Apple eller Android og voilá, så er den lange rejse reddet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *