Er det lovligt at streame fodbold uden at betale?

I 2017 blev antallet af ulovlige streams af sportsbegivenheder målt til at være over 6 millioner gange. Det er med tiden blevet mere og mere anvendt, at man streamer diverse sportsbegivenheder ulovligt i stedet for at købe rettigheden til at se fodboldkampe etc. via en lovlig streaming tjeneste eller TV-pakke. Dette kan blandt andet skyldes de høje priser for de lovlige streaming tjenester, men ikke desto mindre er det dybt ulovligt at streame fodbold uden at betale. Herunder har vi gjort vores for, at vores læsere bliver informeret omkring de konsekvenser, der er ved ulovlig streaming. Er du derfor i tvivl om, hvad man må, og hvad man ikke må, så fortsæt endelig din læsning her på siden.

Har ulovlig streaming konsekvenser?

Ja, ulovlig streaming har en række konsekvenser, som du til enhver tid bør undgå. Først og fremmest bryder du loven ved at se fodboldkampe fra en tjeneste, som du ikke har betalt for. Dette kan medføre store bøder og risiko for erstatning, idet du ikke respekterer oprethavsloven og vælger at bryde denne.

Når du vælger at streame ulovligt på nettet, bevæger du dig på samme tid ind på en hjemmeside, der er styret af et netværk, der ikke er godkendt af myndighederne. Dette netværk lever uden for loven og kan nemt fratage dig dine personlige oplysninger. Når du driver din computer eller mobile enhed hen på en af disse hjemmesider, giver du ganske enkelt disse ulovlige netværk mulighed for at hacke sig ind på dit system og bruge dine oplysninger i ulovlige sammenhænge. Der har indtil videre været sager, hvor brugere får stjålet deres oplysninger for derefter at finde ud af, at de bliver brugt i større hackersammenhænge. Hvis dette sker for dig, så vil dit navn være en del af et hackernetværk, og du kan dermed dømmes som IT-kriminel.

Hvordan ser jeg fodbold på lovlig vis?

Hvis du gerne vil undgå disse uheldige konsekvenser, så handler det bare om at streame dine yndlingssportsbegivenheder på lovlig vis. Dette gør du ved at gå til de kendte og respekterede streaming tjenester for derefter at oprette et abonnement. Med disse tjenester kan du være sikker på, at de er godkendt af de danske myndigheder, og at du ikke bliver fanget i noget kriminelt. Hvis du hellere vil have fremtidige fodboldkampe sendt direkte på din fjernsynsskærm, så er det en TV-pakke, du skal have fat i, der giver dig adgang til diverse sportskanaler.

De ovenstående løsninger koster naturligvis en sum penge om måneden, men når man opvejer konsekvenserne ved ikke at betale for at se de elskede fodboldkampe, så giver det helt sig selv, at konsekvenserne ikke er værd at bøvle med. Derfor er det super vigtigt, at du husker at betale for dine streamingtjenester, og at du holder dig ajour på deres retningslinjer og politikker. På denne måde kan du se dig selv fri for fremtidige ubehagelige overraskelser og kan i stedet nyde en spændende fodboldkamp med god samvittighed. Slutteligt bidrager du også til den gode sportsånd og lader dine yndlingssportsstjerner få den respekt, de fortjener.

Ønsker du at læse mere om gratis live streaming, så kan du med fordel følge linket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *