Danmarks nationalsport er – og har længe været – fodbold. I 2017 var der registreret 326.538 medlemmer fordelt på 1.643 klubber landet over. Det vidner om, at vi har at gøre med en meget udbredt og populær sportsgren, som hitter hos såvel store som små. Du kan blive klogere på de seneste medlemstal her.

Muligheden for at se fodbold live via tv eller streaming står åben for alle og enhver, hvorfor det ikke er afgørende, om du går til fodbold. Man kan nemlig sagtens have en kærlighed til fodbold uden selv at gå til det. Som fodboldfan er du selv herre over, om du møder op på stadion, eller om du vækker din indre sofafan til live. Der er delte meninger om dét at være sofafan, men det er ikke desto mindre en populær livsstil blandt fodboldglade danskere.

Har du ikke tiden og / eller økonomien til at møde op på det lokale fodboldstadion, så kan du selvfølgelig se kampen fra sofaen, via tv eller streaming. Der er ikke kun mulighed for at se dansk, men også spansk, engelsk, italiensk og tysk fodbold. Du kan dermed følge din favoritklub gennem tykt og tyndt, hvad enten du holder med en dansk eller udenlandsk klub.

Hvordan streamer man live fodbold? Hvilke fordele er der ved at streame fodbold? Er der mulighed for at streame gratis? Hvilke kampe kan jeg streame i dag? Vi har gjort os den ulejlighed at svare på alle disse spørgsmål, så du langt om længe kan få stillet din tvivl. Find svar på alt vedr. fodbold og streaming her.

Fodbold live på tv

Ejer du et tv? Er der sportskanaler med i din tv-pakke? Elsker du fodbold?

I så fald bør du se live fodbold via dit tv. Det kan du gøre fra stuen, soveværelset, kontoret, eller hvor end du har et tv stående. Det er godt nok ikke lige så udbredt at se fodbold i fjernsynet som for bare 5-10 år siden, men muligheden eksisterer da stadig. Er du derfor den heldige indehaver af et tv, så bør du udforske de sportskanaler, som du har fået med i din tv-pakke.

Hvad angår fodbold live på tv, så skal du være bekendt med, at der bliver sendt fodbold på rigtig mange forskellige kanaler. Det forholder sig nemlig sådan, at rettighederne til at vise fodbold er fordelt ud på en række kanaler. Af følgende grund skal du have adgang til en del kanaler, hvis du skal kunne se topfodbold fra hele verden. De færreste har adgang til samtlige sportskanaler, men typisk vil mindre også kunne gøre det. Hvilke tv-kanaler du har brug for at kunne se afhænger langt hen ad vejen, om du er mest til Premier League, Superligaen, Champions League eller en helt fjerde liga / turnering.

Ønsker du ikke at gå glip af årets største fodboldkampe, så bør du finde en tv-pakke, hvor følgende sportskanaler er inkluderet:

 • TV3+ (viser Champions League, Premier League og Superligaen)
 • TV3 Max (viser Champions League, Premier League, La Liga og Superligaen)
 • TV3 Sport (viser Champions League, La Liga og Superligaen)
 • 6’eren (viser Premier League)
 • Canal 9 (viser Superligaen)
 • Eurosport 2 (viser La Liga og Superligaen)
 • TV2 Sport (viser Superligaen)
 • DR1 (viser primært landskampe)
 • TV2 (viser primært landskampe)

Med alle ovenstående tv-kanaler kan du være 99 % sikker på, at du kan se alle de største begivenheder inden for fodboldens verden. Ønsker du ikke at betale for tv-kanaler, som du aldrig ser, så bør du vælge en bland selv pakke, hvor du kan plukke de sportskanaler ud, som du synes bedst om. Du kan med god grund undersøge, hvad de viser på de forskellige kanaler, inden du træffer en beslutning.

De mest populære tv-kanaler blandt danske fodboldfans består lige nu af TV3+ og TV3 Sport, hvor der bliver vist en verden af spændingsfyldt fodbold fra ind- og udland. Det er dog ikke sikkert, at du kan nøjes med disse to kanaler.

Når du indhenter et tilbud på en tv-pakke, skal du huske at være opmærksom på den månedlige pris, oprettelsesprisen, bindingsperioden og eventuelle betalingsgebyrer. Disse faktorer vil nemlig have indflydelse på dine udgifter.

Fodbold live via streaming

Fodbold live via streaming vinder frem i disse år. Faktisk nøjes vi ikke med at streame fodbold og anden sport. Vi er også glade for at streame film og tv-serier. I dag skal det dog handle om streaming af fodbold, som trods alt er meget udbredt og ikke mindst anbefalelsesværdigt.

Som forbruger har du nok erfaret, at det kan være uoverskueligt dyrt at købe en tv-pakke, som inkluderer alle de mest dedikerede sportskanaler. Derfor er du af gode grunde gået på udkig efter en anden løsning. Her er du så faldet over streaming, som ganske rigtigt kan være en fremragende måde at se fodbold på.

Der er et væld af gode grunde til, at streaming er blevet så populært, som det er i dag. Det skyldes bl.a. løsningens høje fleksibilitet og frihed. Med streaming kan man nemlig se fodbold, uanset hvor man befinder sig i verden. Du har altid enten din smartphone, tablet eller laptop på dig, i modsætning til dit tv, som du kun har i hjemmet. Derfor vil vi ikke lægge skjul på, at streaming er et godt alternativ til at se fodbold i fjernsynet. 

Googler man streaming af fodbold live, vil man blive præsenteret for en lang række mere eller mindre troværdige streamingudbydere. Her gælder det om at holde tungen lige i munden, da ikke alle udbydere kan levere den samme høje kvalitet og stabilitet, som man er vant til, når man ser fodbold i fjernsynet. Endvidere skal man være på vagt over for de tjenester, som kræver, at man udleverer personfølsomme oplysninger for at få adgang til streamingen.

Med vores brede viden inden for live streaming af fodbold er vi selvfølgelig bekendt med, hvor du kan streame fodbold på nettet. Lige nu er der rig mulighed for at streame fodbold via følgende tjenester:

 • Bet365 (viser La Liga, Serie A, Bundesligaen m.fl.)
 • Viaplay (viser Champions League, Premier League, Superligaen m.fl.)
 • Dplay (viser Europa League, EM, Premier League m.fl.)

Ovenstående liste er ikke komplet, men vi vil våge påstå, at du kan streame den ønskede fodboldkamp via en af disse tjenester. Flere af dem byder på gratis prøveperioder, hvorfor du ikke har noget at miste ved at give dem en chance. Bet365 tilbyder endda gratis streaming af live fodbold. Dét er noget af et tilbud.

Skal jeg se fodbold via tv eller streaming?

Det evige dilemma; tv eller streaming?

Det er meget individuelt, om man er mest til tv eller streaming, hvorfor vi ikke ønsker at pådutte dig noget. Vi vil om ikke andet gerne gøre opmærksom på, hvilke fordele og ulemper der er ved de to muligheder. Med afsæt i den viden vil du nemlig lettere kunne beslutte dig for, om du skal vælge det ene eller andet. Dog udelukker den ene mulighed selvfølgelig ikke den anden. Ergo har du lov til at skifte løsning, hvis den valgte løsning alligevel ikke var noget for dig.

Starter vi med at kigge på det økonomiske aspekt, så bør der ikke herske nogen tvivl om, hvilken løsning der er mest attraktiv. Skal du se live fodbold i fjernsynet, så skal du have en tv-pakke, som let kan koste 5-600 kr. om måneden. Det er rigtig mange penge for de fleste mennesker, hvorfor ikke alle er interesseret i løsningen. Heldigvis for disse mennesker findes der et billigere alternativ i form af streaming. Streaming af live fodbold koster som regel kun et beskedent beløb, hvis det altså ikke er gratis. Tidligere i guiden præsenterede vi dig for en kendt udbyder af gratis streaming. Denne udbyder kan du besøge, hvis du gerne vil se fodbold live uden at skulle bruge en formue. De penge du sparer på din tv-pakke kan du med god grund lægge til side, så du på et tidspunkt har råd til den ønskede bil, en fodboldrejse eller noget helt tredje.

Dernæst vil det være interessant at kigge på, hvor man finder det største udvalg. Det er knapt så let at svare på, da udvalget ikke kun varierer fra løsning til løsning, men også fra udbyder til udbyder. For eksempel er der nogle kanaler, som kun viser fodbold fra én specifik liga, mens andre kanaler viser fodbold fra en lang række lande. Det samme gør sig gældende for de mange streamingtjenester. Der er som bekendt ingen regler uden undtagelser, men generelt kan man forvente at få et større udvalg, hvis man vælger streaming. Langt de fleste fodboldkampe kan trods alt streames via internettet.

Slutteligt er det relevant at komme ind på kvaliteten, som måske er den vigtigste faktor overhovedet. Skal man kunne nyde at se fodbold live, så er det nemlig alfa og omega, at billedkvaliteten er god, og at der ikke sker afbrydelser undervejs. Når det kommer til kvaliteten, så vil vi mene, at det er klogest at se fodbold via tv, da kvaliteten altid er på sit højeste her, forudsat at man har et nyere tv. I mange tilfælde vil du dog kunne få glæde af en lige så høj billedkvalitet via streaming, hvis dit internet vel at bemærke er hurtigt og stabilt.

Hvor kan man streame fodbold gratis?

I dag kan man streame live fodbold rigtig mange forskellige steder. Dog koster det i de fleste tilfælde penge. Derfor har vi sat os for at undersøge, hvor man kan streame fodbold uden at skulle have kreditkortet frem. Det er i den anledning lykkedes os at finde en række nævneværdige udbydere. Disse vil vi gerne introducere dig for, så du ved, hvor du skal søge hen, næste gang du får lyst til at overvære fodbold i verdensklasse. Indledningsvis vil vi gerne råde dig til at læse og forstå de gældende betingelser, inden du tilslutter dig en tjeneste.

Er du på udkig efter en streamingudbyder, som er både troværdig, gratis og serviceminded, så vil vi mene, at du er sikret en oplevelse, hvis du vælger en af disse:

 • Unibet
 • NordicBet
 • Betsafe
 • Bet365

Fælles for alle ovennævnte tjenester er, at de udbyder både streaming og odds. Da firmaerne beskæftiger sig med gambling, skal man være minimum 18 år for at få adgang til gratis streaming af fodbold via disse tjenester. Det er ikke muligt at snyde med alderen, da man skal oprette sig gennem NemID. Som aktiv bruger på ovenstående sider kan du dog godt streame uden at oddse. Som regel kan man nemlig nøjes med at indbetale et mindre beløb til ens konto. Ingen siger, at du skal oddse, hver gang du streamer fodbold.

Unibet, Bet365, Betsafe og NordicBet er alle kendt for at tilbyde gratis streaming, men ikke alle disse udbydere klarer sig lige godt på parametre som udvalg, kvalitet og service. Som udgangspunkt vil vi anbefale dig at gøre brug af Bet365, som tilbyder streaming i verdensklasse. De har virkelig gjort en stor indsats for, at du skal få en så god oplevelse som muligt, når du streamer live fodbold. Du kan evt. blive klogere på, hvad andre brugere siger om denne udbyder ved at besøge trustpilot.dk eller lignende tjenester. Det er altid en god idé at læse brugeranmeldelser af streamingudbydere.

Live fodbold i dag

Se fodbold live i dag – der bliver sendt fodbold døgnet rundt på nettet.

Det er ikke verdens sværeste opgave at finde ud af, hvilke kampe der bliver vist i dag. Det kræver som regel ikke mere end én søgning. Her på siden gør vi vores ypperste for at holde dig opdateret med, hvilke fodboldkampe der kan streames i dag. Som regel kan man streame de største kampe fra La Liga, Premier League, Superligaen og Bundesligaen. Ønsker du at blive klogere på, hvad de forskellige udbydere tilbyder, så besøg dem online og klik på fanen kampprogram eller streaming, for at finde svar på dit spørgsmål. Udbyderne er som regel flittige til at oplyse, hvilke kampe der kan streames.


Som enhver anden dedikeret fodboldfan bør du gøre dit forarbejde ordentligt. Du skal i den anledning ikke kun undersøge, hvilke fodboldkampe der kan streames i dag. Du bliver også nødt til at notere klokkeslæt, så du kan sidde klar i god tid. Ønsker du at oddse på den påtænkte kamp, så bør du også sætte dig ind i kampformen, skadeslisten og andre betydningsfulde faktorer. Streamer du fodbold via en online bookmaker, kan du selvfølgelig også live oddse. Det er for eksempel muligt at oddse på, hvem der scorer næste mål, eller hvor mange frispark der bliver begået i 1. halvleg. Du er dog ingenlunde tvunget til at oddse for at streame fodbold online. Betting er tiltænkt folk med selvkontrollen og økonomien i orden. Man bør nemlig aldrig spille for flere penge, end man kan tåle at miste.

Se fodbold online på farten

Du behøver ikke at befinde dig i hjemlige og trygge rammer for at se fodbold. I dag er det nemlig muligt at se fodbold online på farten. Den kloge læser vil påpege, at den mulighed har eksisteret i rigtig mange år efterhånden. Det er korrekt. Det skal dog nævnes, at det er blevet både nemmere, bedre og billigere at se fodbold live via internettet. Derfor er det bestemt en mulighed, som vi vil anbefale dig at kigge nærmere på.

Er du ofte på farten i forbindelse med din uddannelse eller job? I så fald skal du vide, at du ikke behøver at kede dig i bussen, toget eller taxaen. Du har nemlig mulighed for at bruge transporttiden på at streame live fodbold. Det kræver blot, at du har husket at lade din tablet, smartphone eller laptop op, og at du har adgang til internettet. Et godt tip er at koble sig på bussens eller togets internet, da det typisk er hurtigere og mere stabilt end ens eget. Det kræver dog selvfølgelig, at der er internet ombord.

For at undgå at forstyrre andre har vi endnu et godt tip; medbring dine høretelefoner og brug dem. Du kan ikke være sikker på, at alle dine medpassagerer synes, at det er lige så sjovt at høre på fodboldsang, som du synes. Derfor slår vi et slag for at vise hensyn, så turen bliver behagelig for alle. Du kan evt. unde dig selv et par høretelefoner med lydisolerende evner, så du kan lukke udefrakommende lyde ude, når du streamer fodbold. Babygråd og høje grin er trods alt ikke det, som man ønsker at lytte til, når der står fodbold på programmet. 

De mest populære fodboldligaer og -turneringer

Fodbold er ikke bare endnu en sportsgren i rækken. Det er verdens mest populære sportsgren. Hver eneste uge møder der ikke kun tusindvis af tilskuere op på de danske fodboldstadions. Der er også rigtig mange, som vælger at se fodbold via tv og streaming. Den mulighed har du sandsynligvis også taget til overvejelse, hvis du har indset, at du ikke kan finde tid og / eller penge til at besøge stadion hver anden uge. 

Mangler du inspiration til, hvad du kan streame på nettet, så vil vi gerne fortælle dig, hvilke fodboldligaer og fodboldturneringer der er de mest streamede i øjeblikket. Du vil formentlig blive overrasket, hvis du tror, at danskerne kun streamer dansk fodbold. Det er nemlig langt fra tilfældet. Vi danskere er i den grad glade for udenlandsk fodbold, herunder spansk, engelsk og tysk fodbold. Det hænger helt naturligt sammen med, at mange af verdens største fodboldstjerner spiller i udenlandske klubber. Du har for eksempel mulighed for at opleve Christiano Ronaldo, Lionel Messi, Luka Modric og alle de andre store stjerner på slap line.

Vil du også se verdens bedste fodboldspillere i aktion, vil vi anbefale dig at streame følgende fodboldligaer og fodboldturneringer:

 • Superligaen (Danmark)
 • La Liga (Spanien)
 • Premier League (England)
 • NordicBet Ligaen (Danmark)
 • Bundesligaen (Tyskland)
 • Serie A (Italien)
 • Europa League (Europa)
 • Champions League (Verden)
 • VM (Verden)
 • EM (Europa)

Hvad holder du allermest af at se?

4 guldkorn: Sådan sikrer du dig en god oplevelse med streaming af fodbold

For at runde denne guide godt af leverer vi opskriften på en god oplevelse med at se fodbold live. I den henseende giver vi dig 4 guldkorn, som du bør tage action på, hvis du gerne vil sikre dig en så god oplevelse som muligt. Du kan benytte dig af de gode tips, hvad enten du skal overvære kampen alene eller sammen med alle fodboldgutterne.

 1. Dan dig et overblik over sendefladen og prioritér – Hver dag bliver der sendt rigtig mange fodboldkampe via forskellige tv-kanaler og streams. Ofte vil flere af kampene blive vist på samme tid, hvorfor du vil blive sat i noget af et dilemma. Du skal nemlig beslutte dig for, hvilken kamp du vil se, medmindre du kan multitaske. Det er rent teknisk muligt at streame flere kampe samtidig, men det fungerer sjældent så godt i praksis. Derfor går vores anbefaling på at vælge én kamp, som man kan nyde i 90 min. plus tillægstid. Du er selvfølgelig velkommen til at skifte til en anden stream, hvis du mod forventning skulle savne mål og spænding. Faktum er, at ikke alle kampe er lige spændingsfyldte. Der er for eksempel stor forskel på tempoet, alt efter om man ser dansk, spansk eller engelsk fodbold.
 • Skriv kampene ind i din kalender – Den typiske danskers hverdag består af både job, indkøb, huslige opgaver og børnepasning, hvorfor det kan være svært at huske, hvornår der bliver vist fodbold på nettet. Det er derfor nyttigt at gøre brug af en fysisk eller digital kalender. Det nemmeste vil være at bruge kalenderen på mobilen, da man derved altid vil have ens private kalender lige ved hånden. I din kalender bør du notere, hvem der skal spille, hvornår de skal spille, og hvor kampen kan streames. Eksempelvis kan du notere FCK – BIF søndag d. 29. september kl. 13:00 på Bet365 (dette er et fiktivt eksempel).
 • Skab hygge med snacks – Er du af den holdning, at live fodbold er lig med øl og popcorn, så skal du selvfølgelig have styr på diverse snacks. Skal du se kampen med nogle gode gutter, kan du evt. foreslå fællesspisning, så der bliver tid til at spise god mad og diskutere fodbold inden dagens store brag. Smid evt. en bunke øl på køl aftenen forinden, så du ikke løber tør for kolde drikkevarer.
 • Sørg for at det tekniske fungerer – Med det tekniske refererer vi til din digitale enhed, for eksempel din computer eller tablet, og din router. Det er ikke nok, at computeren er helt ladet op og opdateret med de seneste softwares. Du skal også sørge for, at din router fungerer efter hensigten. Er forbindelsen dårlig, kan du overveje at finde en anden placering til din router og / eller restarte den. Alternativt kan du tage kontakt til din internetudbyder, som kan guide dig og evt. skrue op for hastigheden. Du har typisk også mulighed for at få besøg af en tekniker uden beregning.