Live fodbold i dag

Se fodbold live i dag – der bliver sendt fodbold døgnet rundt på nettet.

Det er ikke verdens sværeste opgave at finde ud af, hvilke kampe der bliver vist i dag. Det kræver som regel ikke mere end én søgning. Her på siden gør vi vores ypperste for at holde dig opdateret med, hvilke fodboldkampe der kan streames i dag. Som regel kan man streame de største kampe fra La Liga, Premier League, Superligaen og Bundesligaen. Ønsker du at blive klogere på, hvad de forskellige udbydere tilbyder, så besøg dem online og klik på fanen kampprogram eller streaming, for at finde svar på dit spørgsmål. Udbyderne er som regel flittige til at oplyse, hvilke kampe der kan streames.

Som enhver anden dedikeret fodboldfan bør du gøre dit forarbejde ordentligt. Du skal i den anledning ikke kun undersøge, hvilke fodboldkampe der kan streames i dag. Du bliver også nødt til at notere klokkeslæt, så du kan sidde klar i god tid. Ønsker du at oddse på den påtænkte kamp, så bør du også sætte dig ind i kampformen, skadeslisten og andre betydningsfulde faktorer. Streamer du fodbold via en online bookmaker, kan du selvfølgelig også live oddse. Det er for eksempel muligt at oddse på, hvem der scorer næste mål, eller hvor mange frispark der bliver begået i 1. halvleg. Du er dog ingenlunde tvunget til at oddse for at streame fodbold online. Betting er tiltænkt folk med selvkontrollen og økonomien i orden. Man bør nemlig aldrig spille for flere penge, end man kan tåle at miste.


Se fodbold online på farten

Du behøver ikke at befinde dig i hjemlige og trygge rammer for at se fodbold. I dag er det nemlig muligt at se fodbold online på farten. Den kloge læser vil påpege, at den mulighed har eksisteret i rigtig mange år efterhånden. Det er korrekt. Det skal dog nævnes, at det er blevet både nemmere, bedre og billigere at se fodbold live via internettet. Derfor er det bestemt en mulighed, som vi vil anbefale dig at kigge nærmere på.

Er du ofte på farten i forbindelse med din uddannelse eller job? I så fald skal du vide, at du ikke behøver at kede dig i bussen, toget eller taxaen. Du har nemlig mulighed for at bruge transporttiden på at streame live fodbold. Det kræver blot, at du har husket at lade din tablet, smartphone eller laptop op, og at du har adgang til internettet. Et godt tip er at koble sig på bussens eller togets internet, da det typisk er hurtigere og mere stabilt end ens eget. Det kræver dog selvfølgelig, at der er internet ombord.

For at undgå at forstyrre andre har vi endnu et godt tip; medbring dine høretelefoner og brug dem. Du kan ikke være sikker på, at alle dine medpassagerer synes, at det er lige så sjovt at høre på fodboldsang, som du synes. Derfor slår vi et slag for at vise hensyn, så turen bliver behagelig for alle. Du kan evt. unde dig selv et par høretelefoner med lydisolerende evner, så du kan lukke udefrakommende lyde ude, når du streamer fodbold. Babygråd og høje grin er trods alt ikke det, som man ønsker at lytte til, når der står fodbold på programmet.

De mest populære fodboldligaer og -turneringer

Fodbold er ikke bare endnu en sportsgren i rækken. Det er verdens mest populære sportsgren. Hver eneste uge møder der ikke kun tusindvis af tilskuere op på de danske fodboldstadions. Der er også rigtig mange, som vælger at se fodbold via tv og streaming. Den mulighed har du sandsynligvis også taget til overvejelse, hvis du har indset, at du ikke kan finde tid og / eller penge til at besøge stadion hver anden uge.

Mangler du inspiration til, hvad du kan streame på nettet, så vil vi gerne fortælle dig, hvilke fodboldligaer og fodboldturneringer der er de mest streamede i øjeblikket. Du vil formentlig blive overrasket, hvis du tror, at danskerne kun streamer dansk fodbold. Det er nemlig langt fra tilfældet. Vi danskere er i den grad glade for udenlandsk fodbold, herunder spansk, engelsk og tysk fodbold. Det hænger helt naturligt sammen med, at mange af verdens største fodboldstjerner spiller i udenlandske klubber. Du har for eksempel mulighed for at opleve Christiano Ronaldo, Lionel Messi, Luka Modric og alle de andre store stjerner på slap line.

Vil du også se verdens bedste fodboldspillere i aktion, vil vi anbefale dig at streame følgende fodboldligaer og fodboldturneringer:

 • Superligaen (Danmark)
 • La Liga (Spanien)
 • Premier League (England)
 • NordicBet Ligaen (Danmark)
 • Bundesligaen (Tyskland)
 • Serie A (Italien)
 • Europa League (Europa)
 • Champions League (Verden)
 • VM (Verden)
 • EM (Europa)

Hvad holder du allermest af at se?

4 guldkorn: Sådan sikrer du dig en god oplevelse med streaming af fodbold

For at runde denne guide godt af leverer vi opskriften på en god oplevelse med at se fodbold live. I den henseende giver vi dig 4 guldkorn, som du bør tage action på, hvis du gerne vil sikre dig en så god oplevelse som muligt. Du kan benytte dig af de gode tips, hvad enten du skal overvære kampen alene eller sammen med alle fodboldgutterne.

 1. Dan dig et overblik over sendefladen og prioritér – Hver dag bliver der sendt rigtig mange fodboldkampe via forskellige tv-kanaler og streams. Ofte vil flere af kampene blive vist på samme tid, hvorfor du vil blive sat i noget af et dilemma. Du skal nemlig beslutte dig for, hvilken kamp du vil se, medmindre du kan multitaske. Det er rent teknisk muligt at streame flere kampe samtidig, men det fungerer sjældent så godt i praksis. Derfor går vores anbefaling på at vælge én kamp, som man kan nyde i 90 min. plus tillægstid. Du er selvfølgelig velkommen til at skifte til en anden stream, hvis du mod forventning skulle savne mål og spænding. Faktum er, at ikke alle kampe er lige spændingsfyldte. Der er for eksempel stor forskel på tempoet, alt efter om man ser dansk, spansk eller engelsk fodbold.
 • Skriv kampene ind i din kalender – Den typiske danskers hverdag består af både job, indkøb, huslige opgaver og børnepasning, hvorfor det kan være svært at huske, hvornår der bliver vist fodbold på nettet. Det er derfor nyttigt at gøre brug af en fysisk eller digital kalender. Det nemmeste vil være at bruge kalenderen på mobilen, da man derved altid vil have ens private kalender lige ved hånden. I din kalender bør du notere, hvem der skal spille, hvornår de skal spille, og hvor kampen kan streames. Eksempelvis kan du notere FCK – BIF søndag d. 29. september kl. 13:00 på Bet365 (dette er et fiktivt eksempel).
 • Skab hygge med snacks – Er du af den holdning, at live fodbold er lig med øl og popcorn, så skal du selvfølgelig have styr på diverse snacks. Skal du se kampen med nogle gode gutter, kan du evt. foreslå fællesspisning, så der bliver tid til at spise god mad og diskutere fodbold inden dagens store brag. Smid evt. en bunke øl på køl aftenen forinden, så du ikke løber tør for kolde drikkevarer.
 • Sørg for at det tekniske fungerer – Med det tekniske refererer vi til din digitale enhed, for eksempel din computer eller tablet, og din router. Det er ikke nok, at computeren er helt ladet op og opdateret med de seneste softwares. Du skal også sørge for, at din router fungerer efter hensigten. Er forbindelsen dårlig, kan du overveje at finde en anden placering til din router og / eller restarte den. Alternativt kan du tage kontakt til din internetudbyder, som kan guide dig og evt. skrue op for hastigheden. Du har typisk også mulighed for at få besøg af en tekniker uden beregning.

Skal jeg se fodbold via tv eller streaming?

Det evige dilemma; tv eller streaming?

Det er meget individuelt, om man er mest til tv eller streaming, hvorfor vi ikke ønsker at pådutte dig noget. Vi vil om ikke andet gerne gøre opmærksom på, hvilke fordele og ulemper der er ved de to muligheder. Med afsæt i den viden vil du nemlig lettere kunne beslutte dig for, om du skal vælge det ene eller andet. Dog udelukker den ene mulighed selvfølgelig ikke den anden. Ergo har du lov til at skifte løsning, hvis den valgte løsning alligevel ikke var noget for dig.

Starter vi med at kigge på det økonomiske aspekt, så bør der ikke herske nogen tvivl om, hvilken løsning der er mest attraktiv. Skal du se live fodbold i fjernsynet, så skal du have en tv-pakke, som let kan koste 5-600 kr. om måneden. Det er rigtig mange penge for de fleste mennesker, hvorfor ikke alle er interesseret i løsningen. Heldigvis for disse mennesker findes der et billigere alternativ i form af streaming. Streaming af live fodbold koster som regel kun et beskedent beløb, hvis det altså ikke er gratis. Tidligere i guiden præsenterede vi dig for en kendt udbyder af gratis streaming. Denne udbyder kan du besøge, hvis du gerne vil se fodbold live uden at skulle bruge en formue. De penge du sparer på din tv-pakke kan du med god grund lægge til side, så du på et tidspunkt har råd til den ønskede bil, en fodboldrejse eller noget helt tredje.

Dernæst vil det være interessant at kigge på, hvor man finder det største udvalg. Det er knapt så let at svare på, da udvalget ikke kun varierer fra løsning til løsning, men også fra udbyder til udbyder. For eksempel er der nogle kanaler, som kun viser fodbold fra én specifik liga, mens andre kanaler viser fodbold fra en lang række lande. Det samme gør sig gældende for de mange streamingtjenester. Der er som bekendt ingen regler uden undtagelser, men generelt kan man forvente at få et større udvalg, hvis man vælger streaming. Langt de fleste fodboldkampe kan trods alt streames via internettet.

Slutteligt er det relevant at komme ind på kvaliteten, som måske er den vigtigste faktor overhovedet. Skal man kunne nyde at se fodbold live, så er det nemlig alfa og omega, at billedkvaliteten er god, og at der ikke sker afbrydelser undervejs. Når det kommer til kvaliteten, så vil vi mene, at det er klogest at se fodbold via tv, da kvaliteten altid er på sit højeste her, forudsat at man har et nyere tv. I mange tilfælde vil du dog kunne få glæde af en lige så høj billedkvalitet via streaming, hvis dit internet vel at bemærke er hurtigt og stabilt.

Hvor kan man streame fodbold gratis?

I dag kan man streame live fodbold rigtig mange forskellige steder. Dog koster det i de fleste tilfælde penge. Derfor har vi sat os for at undersøge, hvor man kan streame fodbold uden at skulle have kreditkortet frem. Det er i den anledning lykkedes os at finde en række nævneværdige udbydere. Disse vil vi gerne introducere dig for, så du ved, hvor du skal søge hen, næste gang du får lyst til at overvære fodbold i verdensklasse. Indledningsvis vil vi gerne råde dig til at læse og forstå de gældende betingelser, inden du tilslutter dig en tjeneste.

Er du på udkig efter en streamingudbyder, som er både troværdig, gratis og serviceminded, så vil vi mene, at du er sikret en oplevelse, hvis du vælger en af disse:

Fælles for alle ovennævnte tjenester er, at de udbyder både streaming og odds. Da firmaerne beskæftiger sig med gambling, skal man være minimum 18 år for at få adgang til gratis streaming af fodbold via disse tjenester. Det er ikke muligt at snyde med alderen, da man skal oprette sig gennem NemID. Som aktiv bruger på ovenstående sider kan du dog godt streame uden at oddse. Som regel kan man nemlig nøjes med at indbetale et mindre beløb til ens konto. Ingen siger, at du skal oddse, hver gang du streamer fodbold.

Unibet, Bet365, Betsafe og NordicBet er alle kendt for at tilbyde gratis streaming, men ikke alle disse udbydere klarer sig lige godt på parametre som udvalg, kvalitet og service. Som udgangspunkt vil vi anbefale dig at gøre brug af Bet365, som tilbyder streaming i verdensklasse. De har virkelig gjort en stor indsats for, at du skal få en så god oplevelse som muligt, når du streamer live fodbold. Du kan evt. blive klogere på, hvad andre brugere siger om denne udbyder ved at besøge trustpilot.dk eller lignende tjenester. Det er altid en god idé at læse brugeranmeldelser af streamingudbydere.