Findes der i virkeligheden noget bedre end live streaming? Det skulle da lige være gratis live streaming. I dag er der ikke kun mulighed for at streame fodbold, men også en lang række andre populære sportsgrene. Disse muligheder skal du være bekendt med, hvis du elsker sport og ofte savner underholdning i hverdagen. Med live streaming af sport løber du med sikkerhed aldrig tør for underholdning igen.

Unibet TV tilbyder følgende live streaming:

 • Live stream fodbold
 • La Liga Streaming
 • Serie A Streaming
 • Tennis Live streaming
 • NBA live streaming
 • NFL live streaming

Uanset om du er mest til fodbold, håndbold, curling eller basketball, så er vi sikre på, at du vil kunne få glæde af gratis live streaming. Med den gyldne mulighed for at streame gratis kan du opleve timevis af sport i verdensklasse uden at betale en krone. Det kan du vel at bemærke gøre hos en lang række digitale tjenester. Vi har besøgt nogle af de mange tjenester, så vi nu har mulighed for at guide dig i den rigtige retning.

I denne guide vil vi besvare alle dine ubesvarede spørgsmål. Du vil først og fremmest kunne læse, hvad live streaming er for en størrelse, hvilke fordele og ulemper der er ved dette, hvad du kan streame og meget andet. Når du har læst guiden færdig, vil du vide stort set alt om gratis live streaming. Skulle vi mod forventning efterlade dig med flere spørgsmål end svar, så skal du være meget velkommen til at kontakte os. Du kan også bare klikke dig direkte ind på de anbefalede tjenester. Valget er dit.

Hvad er live streaming?

Live streaming er på alles læber i øjeblikket – med god grund.

Forstår du ikke helt hypen omkring live streaming? I så fald vil vi gerne præsentere dig for den fordelagtige måde at nyde sport og underholdning på. Nedenfor redegør vi kort for, hvad live streaming i realiteten betyder:

Live = det foregår direkte (i realtid)

Streaming = overførsel og afspilning af film digitalt (herunder sport)

= direkte visning af sport (via internettet) 

Med andre ord, så live streamer du, når du ser en sportskamp i realtid via internettet. Nu hvor du kender definitionen af live streaming, kan du formentlig godt sætte dig ind i, hvorfor det er blevet så populært. Live streaming er med al sandsynlighed kommet for at blive.

I dag kan man live streame sport via både tv, smartphone, tablet og laptop. Der er tale om enheder, som er at finde i de fleste hjem, hvorfor live streaming af sport er for alle. 

I vores digitale tidsalder findes der rigtig mange måder at streame på. Der findes i den anledning både gratis og betalte tjenester. De betalte tjenester byder typisk på bedre kvalitet og færre afbrydelser end de gratis, men der er selvfølgelig ingen regler uden undtagelser. Vi har i hvert fald erfaret, at der er rig mulighed for at streame sport uden at betale en formue.

Live streaming indbefatter ikke kun streaming af sport, men også streaming af film, tv-serier, dokumentarer og meget andet. Der er efterhånden ingen grænser for, hvad man kan streame. Dog er det ingen hemmelighed, at streaming er særligt populært blandt sportsinteresserede. Sender de ikke den givne kamp i fjernsynet, så er det ganske sikkert, at du kan streame den via en af de mange tjenester.

Hvem tilbyder gratis live streaming?

Der findes på verdensplan mange tusinde streamingtjenester. Langt fra alle er dog gratis. Derfor har vi valgt at udarbejde en liste over nogle af de tjenester, som byder på et stort udvalg af live streaming uden at opkræve betaling. Nogle af disse tjenester kræver, at du opretter en bruger, mens andre giver dig mulighed for at live streame sport uden en registreret konto. Bemærk at vi har undladt at nævne tjenester, som kun er gratis i en begrænset periode på for eksempel 14 dage.

Lige nu kan du streame sport gratis hos følgende udbydere:

Unibet Unibet er en af danskernes foretrukne leverandører af gratis live streaming af fodbold og anden sport. Hvert år kan du streame adskillige tusinde sportsbegivenheder gennem denne formidable tjeneste. Unibet byder ikke kun på streaming i høj opløsning, men har også specialiseret sig i at udbyde høje odds. Det betyder, at du kan streame sport og oddse på én og samme side. Unibet er et sikkert valg, hvis man er til både sport og gambling. Du finder deres streamede sportsbegivenheder ved at klikke på sport efterfulgt af streaming i menuen. Live streaming er kun tilgængeligt for registrerede brugere.

NordicBet NordicBet nøjes ikke med at forkæle dig med attraktive odds på en lang række sportsgrene. De giver dig selvfølgelig også adgang til en hel verden af streaming. For at opleve deres udvalg af streaming skal du klikke på sportsbook og derefter live stream. Du bliver herefter ført ind på en side, hvor du får et komplet overblik over kommende kampe inden for forskellige sportsgrene. Du har bl.a. mulighed for at streame fodbold, tennis, ishockey m.fl. NordicBet gør opmærksom på, at du skal oprette en bruger og foretage en indbetaling for at benytte dig af gratis streaming. Oplev bl.a. WTA, Wimbledon, Championship og mange andre sportsligaer. Du vil med garanti ikke komme til at kede dig.

BetsafeBetsafe har også valgt at hoppe med på bølgen; ved at tilbyde gratis streaming. Du får direkte adgang til deres streaming, hvis du har penge på kontoen og / eller har placeret et væddemål inden for de seneste 24 timer. Det er altså ret beskedent, hvad du skal gøre for at streame sport helt gratis. For at streame den ønskede kamp skal du klikke på live betting, hvorefter du kan vælge mellem nogle af de mange nuværende og kommende kampe. Når du har fundet den ønskede kamp, kan du begynde at streame via din digitale enhed. De streamer bl.a. MLB, NBA, La Liga, Ligue 1, ATP og meget andet. Du kan med ganske få klik finde svar på, om der tilbydes streaming af den sportsbegivenhed, du gerne vil se. Husk at du også kan oddse via tjenesten.

Bet365 – Bet365 er også en nævneværdig udbyder af gratis live streaming. Her kan man nemlig streame stort set alt inden for sport. Det er et tilbud, som mange tusinde brugere gør brug af hver dag. Ønsker du også at streame sport via Bet365, så skal du klikke på liveodds efterfulgt af live billeder. Umiddelbart efter vil der åbne sig en kalender, som viser, hvilke begivenheder der bliver vist den givne dag. Her vil du med al sandsynlighed erfare, at der streames alt fra tennis og badminton til fodbold og golf. Du behøver ikke at oprette en bruger for at se kalenderen, men vil du streame en af de udvalgte begivenheder, så skal du registrere dig med navn osv. Det kan du med fordel gøre, hvis du vil streame sport gratis.

Fordele og ulemper ved at streame sport

I dag kan man dårligt nok tale om sport uden at komme ind på live streaming. Dét siger noget om, hvor udbredt det er at streame sport. At streaming er populært er dog ikke nødvendigvis ensbetydende med, at det er noget for dig. Vi vil om ikke andet gerne præsentere dig for, hvilke fordele og ulemper der er ved live streaming af sport, set fra seernes perspektiv. For at finde ud af, hvad du synes om live streaming, bør du dog selv prøve det. Det er trods alt en smagssag.

Søger du netop et overblik over de mest fremhævede fordele og ulemper ved live streaming af sport? Så er du kommet til det rette afsnit. Vi har nemlig udpeget de vigtigste faktorer.

Fordele

 1. Det er gratis – Den første og største fordel ved gratis live streaming af sport er ret indlysende; det er gratis. I en tidsperiode hvor intet er gratis, er det befriende, at man kan streame sport uden at skulle spendere en masse penge. Derfor mener vi, at det er på sin plads at hylde nogle af de mange udbydere, som giver os mulighed for at streame helt gratis. For en god ordens skyld skal det dog nævnes, at enkelte udbydere kræver, at man har penge på sin spilkonto eller har placeret et væddemål inden for det seneste døgn. Dog stilles der sjældent krav til, hvor meget man skal spille for.
 • Du sparer turen til stadion – En anden fordel er, at du sparer turen til det lokale stadion. Derved sparer du ikke kun værdifuld tid, men også penge, idet du slipper for transport og entré. Endvidere slipper du for at sidde og fryse, ifald du skal overvære sport udenfor, for eksempel fodbold. Lyder det som sød musik i dine ører? Så smid dig i sofaen og gør brug af gratis live streaming.
 • Det er tilgængeligt i hele verden – Typisk er det også muligt at streame sport uanset tid og sted. Dog er der selvfølgelig nogle tidspunkter på året, hvor der streames mere sport end andre. I vinterperioden er det begrænset, hvor mange begivenheder der er inden for fodbold, tennis og golf. Til gengæld bliver der streamet skisport, håndbold, kunstløb og skiskydning i uanede mængder. Med en online streamingtjeneste kan du som hovedregel streame sport, uanset om du befinder dig i Danmark, Holland, Tyrkiet eller et helt fjerde land. Dog er der visse undtagelser. Disse undtagelsesregler kan variere fra udbyder til udbyder. Sæt dig ind i dette, hvis du planlægger at tage en tur til udlandet og vil være ked af at undvære streaming i perioden.
 • Du kan oddse på samme tid – Da de fleste streamingtjenester også agerer bookmakere, er der mulighed for at streame sport og oddse på samme tid. Dét tilbud kan du overveje at gøre brug af, hvis du er fyldt 18 år og godt kunne tænke dig at øge spændingen gennem odds. Skal du live streame, skal du sørge for at have indbetalt penge til din spilkonto. Spil med måde og husk for guds skyld din sunde fornuft.
 • Du kan kvitte din dyre tv-pakke – Er din nuværende tv-pakke ved at ruinere dig, så er det på rette tid at kvitte den til fordel for live streaming. Det er takket være gratis live streaming muligt at spare 4-5-600 kr. om måneden, hvilket bestemt er værd at tage med. Inden du dropper din tv-pakke, skal du lige overveje, om du virkelig kan undvære film og tv-serier. Streaming af film og tv-serier er muligt, men ikke hos tidligere nævnte udbydere. Du skal derfor på udkig efter en anden udbyder.

Ulemper

 1. Opløsningen er i svingende kvalitet – Som erfaren bruger af gratis live streaming har du helt sikkert oplevet, at opløsningen og kvaliteten ikke altid er på sit højeste. Det er i sandhed en stor ulempe, da afbrydelser og et dårligt billedsignal er med til at forringe oplevelsen. Det skal i den forbindelse nævnes, at billedkvaliteten ikke kun afhænger af udbyderen. Den afhænger også af din internetforbindelse, som gerne skal være hurtig og stabil. Selvom kvaliteten generelt er svingende, så har vi fundet op til flere udbydere af gratis live streaming i højeste kvalitet. Disse kan du lægge vejen forbi, hvis du ikke er villig til at gå på kompromis med kvaliteten.
 • Der er ofte en hage – Gratis live streaming er ikke altid helt gratis. Det er i hvert fald ikke usædvanligt, at der kræves en mindre indbetaling e.l. for at opnå adgang til gratis streaming. Dette er tilfældet hos langt de fleste bookmakere. I enkelte tilfælde kan du nøjes med at oprette en bruger. Du kan dermed streame sport uden at skulle bruge penge på betting. Da de fleste streamingtjenester består af bookmakere, er gratis live streaming kun tilegnet voksne brugere, altså personer over 18 år.
 • Det er ikke det samme som at være på stadion – En tredje nævneværdig ulempe ved gratis live streaming er, at det ikke er det samme som at være på stadion. Du går nemlig glip af den autentiske stemning, den behagelige duft af grillpølser og den friske luft. Der kan dog være gode grunde til, at man ikke kan møde fysisk op på stadion, hvorfor det er heldigt, at live streaming er blevet opfundet. Det giver dig nemlig mulighed for at streame sport på farten og på ferien.

Oplev sport på nettet – Sport uanset tid og sted

Man kan foretage et væld af forskellige ting på internettet. For eksempel er det muligt at chatte og overføre penge. Det er dog ikke alt. I dag kan man også opleve underholdning, herunder sport fra hele verden. Sidstnævnte mulighed er noget, vi vil anbefale dig at gøre brug af, da du derved kan streame sport, så længe du har adgang til internettet. De mange udbydere af streaming går ikke op i, om du befinder dig i toget, på kontoret eller på stranden. De kræver blot, at du registrerer dig og nyder oplevelsen til fulde. Det burde være til at overkomme for enhver.

For at opleve sport på nettet behøver du ikke at have landets hurtigste internet. Dog skal dit internet selvfølgelig heller ikke være alt for langsomt. Skal du kunne streame sport, og er du ikke interesseret i at gå på kompromis med billedkvaliteten, så skal du gå efter omkring 30 Mbit pr. enhed. Du kan med god grund bede din internetudbyder om at skrue op for hastigheden, hvis det ikke går hurtigt nok. Det går jo ikke, at streamingen bliver afbrudt i tide og utide. I værste fald går du glip af et mål.

En af fordelene ved live streaming af sport er, at det er tilgængeligt alle steder. Du kan ikke kun streame fra hjemmet, men også fra bussen og toget. I dag er langt de fleste busser og toge udstyret med internet, hvilket gør det muligt at streame på farten. Det kan du for eksempel gøre frem og tilbage fra arbejde, eller når du skal besøge din familie i en anden landsdel.

Disse sportsgrene streamer vi allermest

Listen over streamede sportsgrene er efterhånden rigtig lang. Faktisk streamer vi stort set alle tænkelige sportsgrene. Kigger man på nogle af de seneste undersøgelser, kan man dog hurtigt konkludere, at nogle sportsgrene er mere populære end andre. Du har sikkert allerede et bud på, hvilke sportsgrene der er tale om. Ønsker du svar på, om du har ret i dit gæt, så bør du fortsætte læsningen.

Nedenfor præsenteres du for de mest streamede sportsgrene i øjeblikket:

 • Fodbold
 • Håndbold
 • Tennis
 • Basketball
 • Baseball
 • Golf
 • Badminton
 • Ishockey
 • Dart

Kigger man udelukkende på det danske marked for live streaming, så er der ingen tvivl om, at fodbold er den allermest streamede sport. Dette kan naturligvis ændre sig med tiden, selvom det er meget lidt sandsynligt, at nogle af de andre sportsgrene vil overhale fodbold i popularitet.

De mange udbydere af streaming gør generelt en stor indsats for at opfylde brugernes ønsker. Derfor er det ikke så mærkeligt, at førnævnte sportsgrene er dem, som bliver streamet mest online. Mangler din foretrukne sportsgren på listen, så kan du søge på sportsgren + gratis live streaming for at finde relevante udbydere. Vi tør næsten godt at love, at der findes en eller flere gratis udbydere, uanset hvor lille en sportsgren der er tale om.

Som sportsfan forbereder du dig bedst til et opgør ved at undersøge, hvor kampen bliver vist i god tid. Dette kan du med fordel undersøge allerede dagen inden opgøret, så du ikke kommer til at panikke i sidste øjeblik. Finder du ikke kampen på nettet, kan du overveje at benytte dig af nogle af alternativerne til streaming af sport på nettet. Dem præsenteres du for i det næste afsnit, som er guidens sidste.

Alternativer til streaming af sport

Det er måske svært at forestille sig, at der findes gode alternativer til live streaming af sport, men det gør der altså. Disse vil vi gerne have fornøjelsen af at introducere dig for, så du ved, hvilke muligheder du har, hvis du ikke ønsker at benytte dig af streaming. Streaming kan være, men er ikke altid, det rette valg.

Sport på tv – Selvom det set med økonomiske briller ikke er den klogeste beslutning, så er det selvfølgelig stadig muligt at se sport via fjernsynet. Det kræver dog, at man har en tv-pakke med en eller flere sportskanaler. Da sportskanalerne sjældent er inkluderet i de små tv-pakker, kan man være nødsaget til at købe en stor pakke, selvom man kun ser en brøkdel af kanalerne. Derved vil du i princippet komme til at betale for en masse kanaler, som du aldrig ser. Af følgende grund er det ikke det bedste alternativ. Vælger du at købe en tv-pakke, kan du overveje at købe en bland selv pakke, så du kun får adgang til kanaler, som du rent faktisk har lyst til at se. Så slipper du for at spilde dine penge.

Sport live på stadion – Dette er uden sammenligning det bedste alternativ til streaming af sport. Har man tiden, pengene og energien til det, så bør man unde sig selv en mindeværdig sportsoplevelse live på stadion. Det koster selvfølgelig en slat penge, men pengene er givet godt ud, hvis man får en på opleveren og måske endda er så heldig at vinde på oddset. Da mange af de største sportsbegivenheder bliver udsolgte i løbet af kort tid, bør du være klar, når billetsalget åbner. I de fleste tilfælde kan man dog købe billetter til både fodbold, håndbold og tennis helt frem til kampstart.

Sport via radio –Det er godt nok ikke så udbredt, som det var for 10 år siden, men det er ikke desto mindre muligt atholde sig opdateret omkring de største sportsbegivenheder via radioen. Sport på 3’eren er et af de radioprogrammer, man bør lytte til, hvis man går op i sport og hverken har adgang til sport via tv eller streaming. Sport via radio er tilgængeligt fra bilen, hjemmet og bussen. Du skal blot have en radio eller en anden digital enhed, herunder smartphone og tablet, med radioadgang. Hvad er din holdning til at lytte til sport via radioen? Er det hot eller not?

I princippet behøver det ene alternativ ikke at udelukke det andet. At du har valgt at streame dagens kamp er ikke ensbetydende med, at du også skal streame den kamp, du har planer om at se i morgen. Du kan nemlig sagtens skifte mellem henholdsvis streaming og tv, selvom der kan være økonomiske fordele ved at holde sig til én løsning. Ønsker du at holde dine udgifter nede på et minimum, så anbefaler vi dig at gøre brug af gratis live streaming.