Armenien – Danmark skaber gang på gang en masse opmærksomhed. På papiret er der en verden til forskel på de to herrelandshold. Alligevel ender det tit med at være nogle meget tætte og spændende kampe. Som regel løber det danske landshold med sejren, men man kan desværre ikke tage en sejr som en selvfølge.

Danmark har efterhånden fået et godt tag på Armenien, som dog tidligere har voldet det danske herrelandshold store problemer. Tilbage i 2013 led Danmark et stort 4-0 nederlag på egen bane i Parken. Det har vi selvfølgelig fået rettet op på siden da. Ønsker du at streame den kommende kamp mellem Armenien og Danmark? I så fald vil du være havnet på den rigtige side.

Armenien – Danmark – De seneste kampresultater

Armenien og Danmark har som bekendt spillet mod hinanden en del gange efterhånden. Skal du varme op til den kommende kamp mellem de to lande, kan du med god grund undersøge, hvordan de seneste kampe er gået. Husker du ikke, hvordan de seneste kampe mod Armenien er endt, så tag et kig på nedenstående liste:

 • Danmark – Armenien 1-0 (4/9-16)
 • Armenien – Danmark 1-4 (4/9-17)


Via internettet kan du blive endnu klogere på de forrige kampe. Det er bl.a. muligt at finde info om kampens tilskuertal, dommer, startopstilling og meget mere. Det er også snart muligt at finde info om den kommende kamp mellem de to talentfulde fodboldlandshold. Der er allerede nu god grund til at glæde sig. Hvad ser du mest frem til?

Disse profiler kan du glæde dig til at opleve

Du kender det danske landshold, men hvad med det armenske herrelandshold? Kan de byde på lige så mange profiler og talenter som det danske? Det kan de muligvis ikke, men der er da et par armenske navne, der ikke er til at komme uden om. Disse vil vi gerne give dig en kort introduktion til, så du får et bedre indblik i, hvad danskerne er oppe imod. Vi starter med at kigge på de danske profiler, hvorefter vi går over til de armenske.

Danmark A-landsholdet

 • Kasper Schmeichel (målmand)
 • Pione Sisto (angriber)
 • Andreas Christensen (forsvarsspiller)
 • Christian Eriksen (midtbanespiller)
 • Simon Kjær (forsvarsspiller)

Armenien A-landsholdet

 • Henrikh Mkhitaryan (midtbanespiller)
 • Yura Movsisyan (angriber)
 • Arsen Beglaryan (målmand)
 • Gevorg Ghazaryan (midtbanespiller)
 • Edgar Malakyan (midtbanespiller)

Armenien – Danmark live stream: Stream gratis på nettet

Armenien – Danmark kan ses to steder; via tv eller streaming.

Sidstnævnte alternativ er det mest anbefalelsesværdige, idet du ikke skal ud at investere i en dyr tv-pakke. Du får endvidere mulighed for at streame kampen på farten, da du kun er afhængig af, at du har din enhed med dig, og at du har adgang til internettet. De vigtigste kampe, herunder kvalifikationskampe til VM og EM, bliver altid vist via streams, mens mindre kampe, herunder venskabskampe, ofte kun kan opleves på stadion og på udvalgte tv-kanaler. Med andre ord kan du ikke streame alle, men dog de fleste, kampe mellem de to lande.

Bet365 bliver måske din nye bedste ven, hvis du leder efter en side, som tilbyder gratis streaming af Armenien – Danmark. Bet365 er nemlig blevet kendt for at tilbyde streaming af langt de fleste kampe. Åbn en konto i dag og gør dig klar til Armenien – Danmark. Sæt evt. prikken over i’et ved at placere et væddemål på kampen. Betting er forbeholdt danskere over 18 år.