Danmark – Polen er et af de opgør, som plejer at trække mange tilskuere på stadion og ikke mindst mange seere i stuerne. Har du ikke mulighed for at opleve kampen live på stadion, kan du gøre ligesom adskillige tusinde andre danskere; stream kampen via din digitale enhed.

Danmark og Polen er hverken nabolande eller ærkerivaler. Alligevel tiltrækker disse opgør meget opmærksomhed fra nær og fjern. I denne guide afslører vi, hvordan man kan se Danmark – Polen helt gratis. Der er i den anledning fokus på live streaming. Foruden at komme ind på streaming vil vi kort kigge på de to landes profiler og nuværende kampform. Med andre ord er der rig mulighed for at blive klogere på henholdsvis Danmark og Polen i fodboldregi.

Danmark – Polen – Sådan er de seneste kampe gået

De to lande – Danmark og Polen – har efterhånden været i kamp rigtig mange gange. Det er ikke blot blevet til en masse spændende træningskampe, men også betydningsfulde kvalifikationskampe til bl.a. EM og VM. Gennem årene er det blevet til både sejre, nederlag og uafgjorte kampe. Nedenfor præsenterer vi dig for de seneste kampresultater. Her vil du også blive introduceret for kampdatoen:

 • Polen – Danmark 3-2 (8/10-16)
 • Danmark – Polen 4-0 (1/9-17)

De danske fodboldhelte plejer at have ret godt styr på polakkerne, som dog altid evner at udfordre det danske fodboldlandshold. Derfor er Polen bestemt ikke et land, man bør undervurdere i fodboldsammenhænge. Kampene mod Polen byder historisk set på en masse mål, fight og lækre detaljer. Du kan allerede nu begynde at varme op til den kommende kamp mod Polen. Mon det bliver en dansk sejr endnu en gang?

De to landes største profiler

Hverken Danmark eller Polen er kendt for at rejse hjem med medaljer om halsen fra hverken EM eller VM. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at begge fodboldlandshold har en masse profiler, som er værd at opleve på grønsværen. Herunder vil vi nævne fem profiler fra hvert fodboldlandshold.

Danmark A-landsholdet

 • Kasper Schmeichel (målmand)
 • Pione Sisto (angriber)
 • Andreas Christensen (forsvarsspiller)
 • Christian Eriksen (midtbanespiller)
 • Simon Kjær (forsvarsspiller)

Polen A-landsholdet

 • Robert Lewandowski (angriber)
 • Grzegorz Krychowiak (midtbanespiller)
 • Arkadiusz Milik (angriber)
 • Wojciech Szczęsny (målmand)
 • Łukasz Piszczek (forsvarsspiller)

Danmark – Polen live stream: Her skal du streame

Danmark – Polen kan og bør ses via streaming. Det er i hvert fald den letteste og billigste løsning, medmindre kampen bliver vist på DR1 eller TV2, som du alligevel har adgang til via din tv-pakke. Da tv-pakker er dyre, vil man kunne glæde sig over, at der findes gratis streaming af fodbold. Fælles for alle landskampe, herunder kampene mellem Danmark og Polen er, at de transmitteres på den ene eller anden måde. Mange af disse kampe finder også vej til internettet, hvor de kan streames helt gratis og lovligt.

Som det ser ud lige nu, vil vi råde dig til at besøge Bet365, hvor du kan streame landskampe, herunder venskabskampe og kvalifikationskampe, uden at betale en krone. Hos samme udbyder har du mulighed for at oddse på kampresultater m.v. Som udgangspunkt vil vi dog fraråde, at man oddser med hjertet. Skal jeg oddse på Danmark eller Polen? Det finder du lettest ud af gennem en dybdegående analyse.