UEFA Champions League er verdens mest betydningsfulde fodboldturnering. Alene af den grund vil det undre os, hvis du er fodboldfan og ikke har fulgt den hæsblæsende turnering gennem årene. Det er i hvert fald svært at finde en lignende turnering, som byder på lige så mange spændende kampe som denne. Faktisk er det decideret umuligt.

UEFA Champions League er en af de fodboldturneringer og sportsbegivenheder, som man bare ikke må glip af, hvis man vil opleve spillere, som giver alt for deres klub, by og fans. Hvert år dyster 32 kvalificerede europæiske fodboldhold mod hinanden. Det indbefatter bl.a. AC Milan, AFC Ajax, Bayern München, Liverpool FC og FC Barcelona.

Alle deltagende hold kæmper for to ting; en fornem titel og en ikonisk vandrepokal. Den vindende klub skal som udgangspunkt give afkald på vandrepokalen til næste års vinder, medmindre den samme klub har vundet turneringen fem gange. Har man vundet turneringen fem gange, får man nemlig lov til at beholde den eksklusive pokal. Det er bl.a. lykkedes for Real Madrid og Bayern München.

Værd at vide om Champions League

  • Officielt turneringsnavn: UEFA Champions League
  • Arrangør: UEFA (Union of European Football Associations)
  • Etableringsår: 1972 (i dens nuværende format)

UEFA Champions League har i princippet eksisteret siden 1955. Dog har turneringen kun eksisteret siden 1992 i dens nuværende format. Den første vinder blev Olympique Marseille, som vandt 1-0 over AC Milan i finalen. Sidenhen har vi hyldet mange forskellige vindere. Desværre har ingen af dem været danske. Det er dog ikke til at vide, om en dansk klub kommer til at løbe med titlen i fremtiden. Det kan vi kun krydse fingre for.

Den prestigefyldte fodboldturnering bliver arrangeret og afholdt af UEFA, som også står bag Europa League, verdens næstmest betydningsfulde fodboldturnering. Indtil nu har kun fire danske klubber nået til turneringens gruppespil. Det drejer sig om AaB, Brøndby IF, FC København og FC Nordsjælland. FC København har været med flest gange af de nævnte.

Champions League er med 99,99 % sikkerhed kommet for at blive. Der er i hvert fald intet, som tyder på, at denne fantastiske fodboldturnering vil blive skrottet lige foreløbigt. Du kan derved stole trygt på, at Champions League også vil løbe af stablen om 5, 10 og 15 år.

Champions League kan følges online

Da de færreste har tid eller penge til at rejse verden rundt for at se deres favorithold spille Champions League, vælger de fleste at streame de mange spændende kampe. Det foregår selvfølgelig på nettet, hvor man kan streame næsten alle større fodboldkampe.

Champions League er en af de turneringer, som har vundet indpas hos de mange streamingtjenester. Det hænger helt naturligt sammen med, at interessen for at streame Champions League er enorm. Ønsker du også at se Champions League, bør du fortsætte læsningen. Vi vil nemlig snart afsløre, hvordan man streamer nogle af verdens største fodboldkampe.

Se Champions League online – helt gratis

Normalt bør man forholde sig kritisk, hvis man bliver tilbudt noget gratis. Det er trods alt meget begrænset, hvad man kan få gratis i vores verden. Streaming er ikke desto mindre noget af det, man kan få gratis, hvis man er bekendt med de mest gavmilde tjenester på markedet.

Under normale omstændigheder skal man være villig til at gå på kompromis med kvaliteten, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at streame fodbold gratis. Det er man heldigvis ikke nødt til for at se Champions League. Det forholder sig i hvert fald sådan, at flere af de største internationale bookmakere har købt rettighederne til at vise de største kampe. Disse kampe bliver vist via streams på deres hjemmesider. Du kan ikke kun se de indledende kampe i gruppespillet, men også semifinalen og finalen. Alt dette er muligt uden at kaste en eneste krone i puljen.  

Hvor kan man se Champions League gratis? Dét er det helt store og afgørende spørgsmål i denne guide. Du er måske ikke klar over det, men en af verdens største bookmakere tilbyder faktisk gratis streaming af internationale fodboldturneringer som Champions League. Det kommer de mange brugere til gode, idet de slipper for at investere i dyre tv-pakker. I dag fungerer streaming så godt, at det helt og aldeles kan erstatte den traditionelle tv-pakke. Er du også overbevist om, at streaming af topfodbold er fremtiden, så afmeld din dyre tv-pakke i dag. Man kan jo lige så godt spare, hvor der spares kan.

Bet365 er den ultimative tjeneste til såvel streaming som betting inden for fodboldverdenen. De servicerer efterhånden mange millioner brugere landet over, som ikke kun nyder at oddse, men også er taknemmelige for muligheden for at streame Champions League uden at skulle have betalingskortet frem. Bet365 tilbyder selvfølgelig dette for at få nye kunder i butikken, men det betyder ikke, at du er nødsaget til at spille hele din pension op.

Hvornår spilles der Champions League?

Champions League består ikke kun af et gruppespil og et slutspil. Den består også af kvalifikation. For overhovedet at komme med i gruppespillet skal man nemlig kvalificere sig. Det er som bekendt kun lykkedes for et mindre antal danske hold, hvilket siger noget om, hvor hård konkurrencen er. Det er ikke desto mindre med til at sikre, at kun de bedste af de bedste hold går videre til gruppespillet. Dét giver garanti for god fodbold på skærmen.

Når turneringen er i gang, vil kampene typisk blive spillet enten tirsdag eller onsdag kl. 19:00 eller 21:00. Tidligere blev alle kampene spillet kl. 20:45 på førnævnte ugedage. Med det nye program vil der være mulighed for at se to kampe på en aften, da der både er tidlige kampe kl. 19:00 og sene kampe kl. 21:00 dansk tid. Planen er at holde fast i disse tidspunkter i perioden 2018-2021.

UEFA Champions League finalen bliver typisk afholdt sidst i maj eller i starten af juni måned. Du kan evt. udprinte og hænge kampprogrammet op på dit køleskab, hvis du har svært ved at huske de mange datoer og tidspunkter. Uanset om den ønskede Champions League kamp bliver sendt om tirsdagen eller onsdagen på det tidlige eller sene tidspunkt, kan du være ganske sikker på, at den kan streames via Bet365. Alternativt kan du besøge en af de konkurrerende bookmakere, som ligesom Bet365 tilbyder gratis streaming.