Europa League – officielt navngivet UEFA Europa League – er en anerkendt europæisk fodboldturnering. Denne turnering er værd at følge, hvis man ønsker at se nogle af de mest stjernespækkede europæiske klubhold dyste mod hinanden. Du kan bl.a. opleve Manchester United, Juventus, Celtic, Arsenal, AC Milan og mange andre klubhold. Europa League betragtes i dag som verdens næstmest prestigefyldte fodboldturnering. Den mest prestigefyldte turnering er Champions League, som er vundet flest gange af spanske Real Madrid.

Skal du have en oplevelse ud over det sædvanlige? Så skal du se Europa League via internettet. Denne turnering har historisk set budt på nogle af de mest mindeværdige kampe, hvorfor du med sikkerhed ikke vil komme til at savne underholdning, hvis du giver dig til at se en Europa League kamp mellem for eksempel FC Barcelona og AC Milan.

Værd at vide om Europa League

  • Officielt turneringsnavn: UEFA Europa League
  • Arrangør: UEFA (Union of European Football Associations)
  • Etableringsår: 1971 (erstatning for Inter-Cities Fairs Cup)

UEFA Europa League er efterhånden ved at være en fodboldturnering med mange år på bagen. Turneringen har trods alt eksisteret siden 1971, hvor den erstattede turneringen med navnet Inter-Cities Fairs Cup, som ligesom UEFA Europa League var forbeholdt europæiske klubhold. Siden 1971 har vi altså kunne opleve den ene målrige kamp efter den anden. Blandt de hold der har vundet turneringen allerflest gange, møder vi Valencia, Barcelona, Juventus, Inter og Liverpool.

Europa League er ikke kun en turnering for engelske, tyske, spanske og italienske fodboldhold. De mange europæiske fodboldseere har også haft fornøjelsen af at opleve op til flere danske hold i aktion i forbindelse med kvalifikations- og playoff-kampe. Brøndby IF, FC København, OB og FC Midtjylland er nogle af de danske hold, som har været med i det fine europæiske selskab. Ingen af disse har dog vundet turneringen – eller for den sags skyld været tæt på.

Se Europa League via tv eller laptop

Hvordan ser man Europa League?

Eurosport har i årevis haft rettighederne til at vise topfodbold fra Europa League, og sådan vil det sandsynligvis også forholde sig i fremtiden. Dog skal man være bekendt med, at man ikke behøver at have adgang til hverken Eurosport eller andre sportskanaler for at se noget af det bedste fodbold i verden. Så længe der har eksisteret streaming, har man kunne overvære fodboldkampe via både tablet, laptop, smartphone m.v. Mon ikke du ejer mindst én af disse enheder. Muligheden for at streame Europa League er ikke ny, men det er ret tydeligt, at danskerne først er begyndt at vænne sig til streaming inden for de seneste år.

Bet365 er normal et rigtig godt bud på en udbyder, som med høj sandsynlighed tilbyder streaming af de mest nævneværdige Europa League kampe. Du kan om ikke andet tjekke deres kalender ud, hvis du ikke har adgang til de kanaler, kampene bliver sendt på. Del evt. din skærm op i to, hvis du ikke kan vælge én kamp.

Europa League kan følges live og uden afbrydelser via Bet365, som ikke kun forkæler deres brugere med gratis streaming, men også med tårnhøje odds på fodbold. Drømmer du også om at tjene kassen på betting, så kan du overveje at oddse på nogle af de kommende Europa League kampe. Husk dog at spille ansvarligt.