Sportstreamer.dk er ikke en streamingtjeneste, men derimod en informationsportal omhandlende streaming af sport på nettet. Hovedformålet med denne side er at give dig et komplet overblik over, hvilke kampe der kan streames på nettet, og hvordan du får adgang til de bedste streams med afsæt i faktorer som kvalitet og stabilitet.

Er du helt vild med sport, hvad enten din foretrukne sportsgren er fodbold, håndbold eller tennis, så vil du med al sandsynlighed gerne vide, hvor du kan streame sport i verdensklasse. Netop her kommer vi ind i billedet, da vi netop bruger mange af vores vågne timer på at holde øje med, hvilke streams der er tilgængelige inden for sportens verden. Disse streams bliver sidenhen testet og vurderet.

Idéen

I en tid hvor streaming bliver mere og mere udbredt, oplever vi, at der findes rigtig mange dårlige og middelmådige streams, altså streams i dårlig billedkvalitet og med mange afbrydelser. Disse skaber stor frustration for brugeren, hvorfor vi har brugt tid og ressourcer på at undersøge, hvilke tjenester der tilbyder de bedste muligheder for streaming. Med vores hjælp vil du derfor blive bekendt med mindst en tjeneste, som tilbyder streaming af den givne kamp i realtid og uden afbrydelser. Vi gør dog også opmærksom på, at ikke alle sportsbegivenheder kan streames. Begivenhederne skal helst have en vis betydning, hvorfor man ikke altid kan finde streams af venskabskampe og andre mindre betydningsfulde kampe.

Samarbejdspartnere

Sportstreamer.dk tilbyder som bekendt ikke streaming, hvorfor vi har valgt at linke til en række tjenester, hvor du enten gratis eller mod en mindre betaling kan streame noget af det bedste sport i verden. Vi henviser udelukkende til de mest troværdige og kvalitetsbevidste tjenester, idet vi ønsker, at du skal få den bedst tænkelige oplevelse med streaming.

Denne hjemmeside er reklamefinansieret gennem affiliate marketing. Vi modtager en mindre kommission for at henvise til udvalgte tjenester, herunder bookmakere. Vi understreger dog, at vores samarbejdspartnere er blevet nøje udvalgt ud fra strenge kvalitetskrav.